perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kevään opetukset

Kylläpäs on kulunut aikaa viime postauksesta. Syykin on selvä, sillä viime postauksen jälkeen tapahtui paljon surullisia ja raskaita asioita, niin töissä kuin vapaa-ajalla. Vaikka se ei sillä hetkellä tunnu, niin vaikeat ajat kuitenkin opettavat ihmistä. Ne karsivat elämästä kaiken turhan. Ne opettavat arvostamaan ja yksinkertaistamaan elämää. Nämä olivat minun opetukseni tällä kertaa.

Hiljaisuus

Kaiken kiireen ja juoksun keskellä tarvitset rauhaa ja hiljaisuutta. Hiljaisuudessa mieli lepää ja vapautuu kahleista. Hiljaisuudessa kuulet mitä kehosi ja mielesi tahtoo sinulle kertoa. Hiljaisuus vapauttaa sinut tuntemaan, suremaan, kaipaamaan ja kenties myös iloitsemaan.  Hiljaisuus on ovi oivalluksiin.


Aikaa

 Tarvitset aikaa kuunnella itseään, aikaa nauttia jouten olosta, aikaa olla läsnä ja aikaa ihmetellä.  Juuri niinä vaikeimpina hetkinä, kun et millään jaksa, tarvitset aikaa tehdä sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi.
Yksinkertaisuutta
Erota mikä sinulle on tärkeää ja mitä teet vain muiden vuoksi. Mieti mitä tarvitse oikeasti ja mitä vain tekee mieli. Mieti tarvitseeko sinun oikeasti tehdä/hommata sitä kaikkea, mitä teet/haluat. Mieti muistatko asiaa huomenna tai onko asia sinulle vielä viikon päästäkin tärkeä.


Ennen kaikkea pidä huolta itsestäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti