lauantai 12. toukokuuta 2012

Äitienpäivän pysähdys

Olen useampanakin äitienpäivänä kuullut väittelyitä siitä pitäisikö äitien saada äitienpäivänä omaa aikaa, vai olla koko päivä lasten kanssa. Ymmärrän kyllä kysymyksen, mutta minusta se on hassu. Eikös se ole samantapainen kysymys kuin pitääkö pienten lasten äitien olla kotona vai töissä. Asia riippuu täysin ihmisestä ja näkökulmasta.



Itse viihdyn niin äitienpäivänä kuin muinakin päivinä parhaiten lasten kanssa. En ole mikään juhlaihminen ja äitienpäiväkin menee normaalisti tavanomaisissa touhuissa. Juhlapäivät ovat kuitenkin usein onnistuineita, sillä pienet extrat, kuten lahjan antaminen ja aamupalan laittaminen, nostavat päivän tunnelmaa aamusta asti. Lisäksi päivään ei tumpata liikaa asioita vaan nautitaan siitä, mitä ollaan kulloinkin tekemässä.


Eikös se ole juuri sitä, mitä elämän pitäisikin olla? Pysähtyä ja nauttia niistä asioista, joita on tekemässä. Ei huolehtia siitä, mitä pitäisi tehdä tai siitä, mitä on jäänyt tekemättä. Joka päivä ei voi olla juhlapäivä, mutta jokaisena päivänä voi silti tehdä parhaansa.

Vaikka huomenna juhlitaankin meitä äitejä, niin nautitaan huomenna lapsistamme, elämämme suurimmista saavutuksistamme ja iloitaan heistä. Ollaan edes pieni hetki läsnä vain heitä varten. Ilman heitä emme olisi äitejä ♥ Oikein hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti