tiistai 29. toukokuuta 2012

Tuulessa liehuvat pyykit

En tiedä miksi, mutta minusta pyykkinarulla kuivuvat pyykit ovat kaunis näky! Olen aina pitänyt siitä ja muistan ihan lapsuuteni kesinäkin ihastelleeni narulla kuivuvia pyykkejä ja niiden tuoksua. Mikään ei vedä vertaa ulkona kuivatun pyykin tuoksulle!

Viikonloppuna aurinko paistoi, oli lämmintä ja tuulikin puhalsi lämpimästi. Täydellinen pyykkipäivä! Olimme koko viikonlopun ulkona ja siitä huolimatta tai kenties juuri sen vuoksi, sain pestyä aivan mahdottoman määrän pyykkiä. Siitepölystä huolimatta kuivasin pyykit ulkona ja mikäs oli kuivatessa, kun koneellinen oli pessyt, edellinen satsi oli jo kuiva!



 
 
Enpä muista, milloin olisin saanut niin paljon aikaiseksi! Ei se ihminen paljoa tarvitse ilahtuakseen. Olenkin alkuviikon fiilistellyt tätä tunnetta, kun pyykkikorit ovat aivan tyhjiä ja kaapit täynnä puhtaan tuoksusia pyykkejä. Mikä tunne! Kiire tuntuu jääneen jonnekin kauas taakse, vaikka tiedän, että se todellisuudessa on tuossa nurkan takana. Pyykkikorit ovat kuitenkin tyhjät ja vaatekaapit järjestyksessä! Aion todellakin nauttia tästä hetkestä ja huolehtia kiireestä, sitten kun sen aika on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti