maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vihdoin kunnon liikuntaa!


Tiedättekö, että nyt näyttää ja tuntuu hyvältä. Vielä tunnen oireita jalassa ja kädessä, mutta viime viikon liikuntasaldona neljä liikunta kertaa! 2 kävelylenkkiä 2 salikäyntiä ja lenkin jälkeen yksi kotivatsalihastreeni.

Olen lähdössä huomenna loppuviikoksi työmatkalle, mutta kunhan sieltä saavun, niin taitaa olla aika suunnitella saliohjelma. Huippua! En koskaan ajatellut, että löytäisin mitään hyvää tästä loukkaantumisista, mutta niin vain löysin. Minun on oltava todella tarkka salilla, että teen liikkeet oikein ja joudun aloittamaan aivan nollasta. Vanhoilla voimilla ei voi mennä, joten todennäköisesti liikkeet ovat puhtaampia ja joudun ajattelemaan koko kehoa ja sen toimintaa. En voi vain ajatella kiloja, joita nostelen.


submitted by its-wanderlust-within

Lähde
Onneksi ollaan kesään päin menossa, sillä tämä aika jos mikä, innostaa jo itsessään liikkumaan. Lapset oikein vaativat päästä pyörälenkille ja siitähän ei voi kieltäytyä. Ajattelin kokeilla itsekin reissun jälkeen kestäisikö tuo käsi pyöräilyn. Heti tulisi viikkoon lisää liikuntatunteja, jos voisi työmatkat pyöräillä.

Liikunnallista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti