sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset näkyvät tulokset :)

Hups heijaa, aikaa ehtikin kulua viimeisestä päivityksestä aika paljon enemmän kuin oli tarkoitus. Olin juhannukselta viikon lomalla ja aika meni kyllä ihan muissa puuhissa. Ei juurikaan tullut koneella oltua. Lomailussa onkin parasta se, että löytää tekemistä ihan muissa asioissa kuin niistä joita normaalisti tekee. Itse olin ajatellut, että yritän kesällä kokeilla muutamia erilaisia liikuntamuotoja. En rajannut lajeja uusiin tai mitenkään muutenkaan. Kunhan vain kokeilen eri liikuntamuotoja, kun aikaa on erilailla :)

Parin viime viikon treenit ovat sujuneet enemmän kuin hyvin. Huomasin ensimmäiset edistymisen askeleet olkapäissäni ja hauiksissa. En ole varma, olenko kertonut, mutta jos minulle lenkkeily on todella vaikeaa, niin saliharjoittelu ei ole. Kroppa ottaa treenit tosi hyvin vastaan ja saan aika nopeaan tahtiin lihasta. Nyt siis jo olkapäissä ja hauiksissa näkyy treenaamisen jälki, jee. Samoin otin pitkästä aikaa mittanauhan esille ja jokainen mittakin oli pienentynyt. Kyllä se treenaaminen tuottaa vain tulosta, kun jaksaa odottaa.

 
Tietysti tässä on se mutta. Nimittäin paino ei ole pudonnut yhtään. En toki odottanut mitään dramaattista painonpudotusta, mutta että edes olisi menossa oikeaan suuntaan. Täytyy edelleen kiinnittää paljon enemmän huomiota syömisen määrään ja ylimääräisiin herkkuihin. Kyllä painonkin on alettava laskea.

Olin jo tuulettaa sitäkin, että välilevyongelmat ovat menneen talven lumia, mutta vielähän tuo pikkuisen jalkapäivän ja vatsisten jälkeen rupesi oirehtimaan. Onneksi aika vähäisesti, mutta ihan vain muistutukseksi, että varovainen pitää olla.

Sain sitten toisenlaisen "ongelman", sillä vasen (ei tietenkään se oikea, joka on reistaillut :/)kantapää puutuu tai oikeastaan saa sätkyjä joka juoksuaskeleella. Se ei satu, eikä estä juoksemista tai uimista tai hyppimistä, mutta se tosiaan sätkäyttää joka askeleella. En vain tiedä, mistä se johtuu, enkä näin ollen oikein tiedä, mikä auttaisi tai mitkä pahentaa vaivaa. Mihinkään muualle se ei satu, eikä säteile. En tiedä, mikä lie.
 
Viikon treenit
 
Ma 35 min lenkki (juostaan enemmän ja enemmän lenkistä, niin aktiivinen lenkkiaika pienenee)
Ti Bodybalance
Ke sali (kädet ja yläselkä)
To 1 h yukentällä lähinnä pientä lämmittelyä
Pe Sali (jalat, vatsat ja venyttely)
La 45 min lenkki (osin juostu)
Su vapaa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti