tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hellettä ja treenejä


Kylläpäs helle meitä nyt hellii! Olemme saaneet nauttia, kuten varmaan lähes koko Suomi, jo todella pitkään kestäneestä lämpimistä säistä ja kyllä niistä on nautittukin. Olen oppinut, että Suomen säistä ei koskaan voi tietää. Niinpä jokaisesta kauniista päivästä nautitaan, kuin se olisi viimeinen. Heitin talviturkinkin ennätysaikaisin, nimittäin jo eilen. Ympäröivä luonto, veden liplatus, veden sini ja lasten riemu, jotenkin sanoin kuvaamatonta. On se järvessä uiminen vaan ihan toista kun hallissa.
Eikä helle ole ainut, josta olen päässyt nauttimaan. Kuten viimeksi sanoin aloitin pyöräilykauden ja sen ansioista viime viikon treenit oli pelastettu. Tänäänkin pyöräilin ja täytyy kyllä myöntää, että ei tarvitse hikeä hakea. Hiestä tulikin mieleen, että josko sitä lähtisi tänään uudemman kerran hikeä hakemaan lenkillepolulle, kun eilinen lenkki jäi välistä.
 
Tässä kuitenkin viime viikon treenit. Pitäisi kyllä yksi salikerta saada lisättyä viikolle. Ovat niin viikonloppupainotteisia ja jäävät vain kahteen kertaan viikossa.
 
Treenit
MA 40 min lenkki (osin juostu)
TI vapaa
KE 20 min lenkki tyttären kanssa
TO 10 km pyöräily
PE 10 km pyöräily
LA Sali ylävartalo (mm. dippiä, leuanvetoa, hauista, yläselkää laitteessa ja vatsat) + 30 min lenkki tyttären kanssa.
SU Sali alavartalo (etukyykky pelkällä tangolla, askelkyykky samoin, pohkeita ja aerobista 20 min sekä venyttelyä)
Tällä hetkellä treeni maistuu ja keho tuntuu vastaanottavan harjoitukset hyvin. Tällä viikolla ei selkäkään vihoitellut, kun jätin isot käsipainot pois, joita piti roikotella ja vatsoissa pidin viikon tauon.
Paino ei ole tosin laskenut, mikä on ollut aika pettymys, mutta pukeutumisessani huomaan, että suunta on oikea. Olen jättänyt ”kaavut” kaappiin ja palannut vaatteisiin, jotka ovat tiukempia. En ole kovin innokas pukeutuja tai ulkonäköön panostaja, mutta on tosi kiva, kun kaapista löytyy taas päälle pistettävää. Pitäisi varmaan ottaa taas mittoja ja katsoa tukeeko ne tuntemuksiani, vaikka paino ei olekaan pudonnut.
Nyt tämä kuitenkin lähtee hakemaan vettä ja jatkaa siitä ulos nauttimaan kesäpäivästä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti