maanantai 17. kesäkuuta 2013

Huono viikko korjataan hyvällä viikolla

Reipasta viikon alkua. Toivottavasti muilla oli reippaampi viime viikko kuin minulla. Tai oikeastaan viimeiset kaksi viikkoa.

Toissa viikonloppuna käytiin tyttöjen luisteluleirillä ja vaikka olin varustautunut omin liikunta kamppein mukaan, en  päässyt minnekään. Kateellisena katselin, kun toisten luistelijoiden vanhemmat (isojen lasten toki) kävivät lenkillä ja uimassa. Minä se istuin aamusta iltaa jäähallilla. Ei tullut lähtiessä mieleen, että eihän tuo nuorempi vielä yksin jäällä pärjää. Milloin tulee kuhmuja, pissihätä ja luistinten kanssa ongelmia. No, muuten meillä oli hauskaa. En tiedä loppukädessä kumpiko on rankempaa, olla itse urheilijana leirillä vai olla huoltajana mukana. Vaikka paljon se ottikin, niin kyllä se antaakin, joten en säikähtänyt, vaan ensi vuonna uudestaan.

Lähde weheartit


Leiristä täysin väsähtäneenä ja loman häämöttäessä alkoi töissä mahdoton kiire, mikä kostautui siten, että nukuin lähes koko viikon. Kun pääsin kotiin, en jaksanut tehdä mitään. Vähän meinaisi masentaa, kun ruokailukin oli, mitä oli. Ehkä se kuitenki kannatti, sillä nyt olen taas energiaa täynnä!

Vähän täytyy ottaa kiinni, mutta ehkä se tällä viikolla onnistuu, kun tytöt ovat mummilassa. Saan ihan rauhassa puuhailla kolme päivää, mitä haluan. Se alkaakin heti sillä, että lähden nyt jo töistä ja suuntaan salille. Illemmalla sitten naapureiden kanssa taas lenkille, jee.

Treeniviikko
Ma 60 min lenkki
Ti Vapaa
Ke Vapaa
To Vapaa
Pe kevyt 30 min lenkki
La 70 min sali, ylävartalo + kevyt kävelylenkki
Su 40 min pyörälenkki + kevyt 40 min kävelylenkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti