perjantai 31. toukokuuta 2013

Kohti kesälomaa

Näinhän se on, että huomenna on vuoden odotetuin päivä. Todistusten jako ja kesäloma! Minulla ei kesälomaa ole vielä ja pidänkin ne taas pätkissä, mutta kyllä huomisessa on vain minullekin juhlan tuntua.
 
Hassua kuinka tietyt asiat yhdistää toisiinsa. Minulla se on kesäloman aloitus ja norjan angervo. Ne liittyvät kiinteästi toisiinsa. Se johtunee siitä, että kesäloman alettua me matkasimme mummolaan, jossa norjan angervot olivat saapuessamme aina parhaassa kukassa.
 
Yhtä kiinteästi liittyvät toisiinsa todistusten jako ja siivoaminen. En ole ollut koskaan erityisen siisti ja liekö ainoita kertoja, mutta kesäloman alettua, siivosin aina huoneeni. Kovasti olen tytöille yrittänyt tätä tapaa periyttää, mutta erittäin huonolla menestyksellä :)
 
 
Meillä on esikoisen kanssa kesällä juoksuprojekti. Huomasin jo viime kesänä, että esikoinen ei juokse ja tänä kesänä se on korostunut, sillä vuosia nuoremmat saavat hipassa kiinni. Ehdotin hänelle, että lähdetään yhdessä lenkille, tavoitteena loppu kesästä juosta jokunen matka yhteen menoon. Yllättäen hän innostuikin asiasta. Nollasta aloitettiin, sillä korttelin kiertämisessä reippaasti kävellen tuotti vaikeuksia, joten suunta on vain ylös päin. On kiva saada vähän yhteistäkin tekemistä.
 
Itse avasin pyöräilykauteni. Täytyy kyllä sanoa, että 10 km pyöräily ei oikeasti ole matka eikä mikään. Kiirehän se on taas se, joka saa aina autoon istumaan. Aikaa menee minulla n. 20 min enemmän pyörällä kuin autolla. Onneksi kesällä ei ole kiirettä minnekään, joten ehdin pyöräillä. Jee, se tuo paljon liikuntaa lisää viikkoon. Tämä viikko onkin mennyt todella hyvin, sillä vain tiistai on ollut liikunnasta täysin vapaa päivä ja sekin eskarilaisten kevätjuhlan vuoksi.
 
Jospa kohta alkaisi niitä tuloksiakin näkymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti