tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kohti lomaa

Loma lähestyy ja olo alkaa käydä malttamattomaksi. Hiukan tässä on haikeuttakin matkassa, kun lasten loma lähetyy loppua ja me jätämme "lasten"maailman ja siirrymme koululaisten vanhemmiksi. Kuinka se aika näin on mennyt? Ei tässä kuitenkaan surkeuteen ole syytä, vaan nautitaan uudesta elämänvaiheesta ja lisääntyneestä itsenäisyydestä. Tätähän tässä on vuosikymmen odotettu.
 
 
Kävimme viikonloppuna retkeilemässä. Se on meidän perheen uusin harrastus, mistä jokainen on tykännyt. Otamme eväät matkaan ja suuntaamme yleensä jonnekin järven rannalle nauttimaan päivästä. Kävimme yleisurheilukentällä vähän juoksemassa, hyppimässä ja heittelemässä. Urheiltuamme riittävästi menimme vielä uimaan. On se ihanaa, kun meillä on tällainen mahdollisuus. Voidaan vain lähteä urheilemaan, eikä edes maksa mitään. Yllättävän vähän siellä oli porukkaa, vaikka sää suosi. Hopihopi porukat kentälle urheilemaan :)!

 
Annoin tyttöjen kuvata ja kyllä lasten kuvakulma on niin ihana. Täytyy useamminkin antaa, sillä siitä näkee ihan toisenlaisen maailman. Heillä ei ole estoja tai oletuksia, miltä pitää kuvan näyttää. Täytyy yrittää itsekin pyrkiä siihen, että avaa mielensä, eikä sulje mieltään ennakko-oletusten mukaan.
 

Kävin pitkästä aikaa puntarilla ja otin lähtölukemat ylös. 58.1 kg on se, josta lähdetään liikkeelle. Olin kyllä hiukan yllättynyt, sillä liikunnan määrä on valehtelematta triplaantunut, mutta paino on hiukan noussut. Nyt siis painon kimppuun. Perusperiaatteina elämänmuutos, eli mihinkään kikkakolmosiin tai pikadieetteihin en ole lähdössä. Sen verran ehkä teen, että lasken alkuun kalorit, jotta voin todentaa, etten saa liikaa kaloreita, mutta että kuitenkin saan riittävästi. Ehkä pystyn tunnustelemaan myös sitä, millä kalorimäärällä pärjään ja missä alkaa tuntua huonolta.

  
Viime viikon urheilut menivät pitkälti samalla sapluunalla kuin edellisetkin. Kaksi salia, kaksi pyöräilypäivää ja lenkkipäivä. Lisäksi urheilukentällä kevyttä hyppelyä, juoksua ja heittelyä.
 
Eipä tässä muuta, kun kohti lomaa ja niitä uusia salitossuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti