torstai 16. toukokuuta 2013

Kiireestä selkään

Kiireinen ja kaoottinen päivä. Kiireellä kotiin, kiireellä tyttö harjoituksiin, kiireellä kaupungille tanssiopelle muistamisia ostamaan ja kuinkas muutenkaan kuin kiireellä tyttö hakemaan harjoituksista. No, tytöllä ei sentään ollut kiirettä harkoista, vaan häntä sitten odoteltiin.

Lähde
Aurinkoinen kevät sää oikein pakotti lähtemään lenkille, mutta selkä aloitti heti lähettämään vihlaisuja jalkaan. Päätin sitten vain paarustella metsäteitä ja hengittää kevään tuoksuja. Hassua, että näin keltasirkkuja ja opin hetkessä tunnistamaan sen laulun.

Meinasi taas masentaa, mutta päätin ihailla kevään hentoa vihreää, aurinkoa, lenkistä ilman hyttysiä jne. Kiire jäi metsäpolulle ja hätistin epäonnistumisen ajatukset syrjään. Tänään jäätiin pluskaloreille ja liikuntakin miinukselle. "Lenkki" oli kuitenkin rentouttava, enkä katunut lenkille lähtöä hetkeäkään. Niin ja pääsinhän kuitenkin kiireestä ja loppu ilta meni rennosti. Täytyy vain uskoa, että trendi on kuitenkin oikeaan, vaikka yksittäiset päivät eivät aina näytä hyviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti