lauantai 11. toukokuuta 2013

Pieni irtiotto arkeen

Pitkän viikonlopun kunniaksi lähdimme tyttöjen kanssa siskoni luokse etelä-Suomeen. Reissu oli oikein antoisa, vaikka meni pääasiassa 'lomaillessa' ilman liikuntaa. Onneksi siskoni on terveen ruoan kannattaja, joten syöminen ei ryöstäytynyt käsistä, mutta pitkillä junamatkoilla tuli herkuteltua.

Kävimme lasten kanssa snadistadissa, mikä oli todella mukava paikka, jota voin suositella. Oli paljon erillaista tekemistä. Meillä siellä kului lähes viisi tuntia! Itsekin sain itseni ihan hikeen, mutta toisaalta pidän valtavasti lasten kanssa touhuilemisesta ja minut on helppo saada mukaan leikkimään ja hippaa juoksemaan :) Siskoni mies vei esikoiseni kiipeilemään Helsingin kiipeilykeskukseen. He ovat käyneet siellä ennenkin ja kehuneet paikkaa kovasti. ihan harmittaa, kun en ole itse päässyt kokeilemaan. Olisi varmasti kokeilemisen arvoinen paikka!

Kuva weheartit
Minä enemmän keskityin lasten- ja vauvanhoitoon. Oli niin ihana tuoksutella sitä pientä vauvaa. Täytyy kyllä myöntää, että tuollaisen yleistyytyväisen vauvan jälkeen vauvakuume aina pääsee nostamaan päätään. Onneksi on omia kokemuksia siitä, ettei kaikki vauvat ole ihan noin tyytyväisiä :)

Huomenna on sitten paluu arkeen. Käymme aamusta heti salilla ja varmaan myös lenkillä. Äitienpäiväkävely on ollut meillä vuosia perinteenä. Onnekseni kakku ei ole kuulunut äitienpäivään, sillä olen aika täynnä makeaa. Hassua, miten sitä tottuu vähäsokeriseen elämään ja herkkujen syönti saa olon todella kamalaksi. Eikä tämä herkkujen syönti ollut mitään entiseen verrattuna. On ihan sellainen fiilis, että taidan lähteä jo illalla lenkille!

On se vaan kivaa palata kotiin ja arkiseen aherrukseen pienen irtioton jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti