sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Täydellinen kevätpäivä

Eilinen äitienpäivä oli kyllä yksi parhaita. Sain aamupalan sänkyyn aivan liian aikaisin, mutta tyttöjen antaessa omatekemänsä lahjat, väsymys kaikkosi. Ihana nähdä, että vieläkin osaavat arvostaa omia tekeleitään.
 

Kun on aamulla käynyt salilla, saunassa ja syönyt hyvin, niin olotila ei voi olla kuin hyvä. Tästä kyllä tulee meille tapa! Eikä voi vähätellä aurinkoisen päivän vaikutusta olotilaan. Oli kevään lämpimin päivä ja siitä nautittiin täysin rinnoin. Niin ja puut puhkesivat hiiren korville. Kyllä se kesä kohta on täällä.

 
Kävimme metsässä kävelemässä ja syömässä vähän välipalaa. Se onnistui hyvin, kun itikat eivät olleet vielä heränneet. Pikästä aikaa otin ihan itse kuviakin ja mikäs siinä on ottaessa, kun päivä on kaunis! Esikoiseni on inspiraationlähteeni liikkumisprojektissa. Hänellä ei ole sellaista paikkaa, jossa ei voisi temppuilla. Itsekin pitäisi nähdä kaikki paikat mahdollisuutena liikkua ja treenata. Siihen ei tarvite se kuin ottaa esikoinen mukaan ja seurata mallia :)

 
Oma treenimotiavaationi on ihan huipussaan. En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta ei ole tarvinnut houkutella salille tai lenkille. Vielä pitäisi kasvattaa liikunnan määrää ja sitä yritän nyt tulevalla viikolla. Kävin erehdyksissä vaa'alla ja olihan se taas aikamoinen pettymys, mutta en anna lannistaa. Tämä proggis on vasta aivan alussa ja uskon sen painonkin sieltä putoavan ajan kanssa.
 
Treeniviikoni (sisältää 4 päivää reissua)
Ma 40 min erittäin reipas lenkki
Ti  30 min lenkki
To 25 min lenkki
Su 60 min sali (jalat ja yläselkä), 20 min lenkki ja 45 min lenkki
 
Yläselkä oli oireeton, mutta alaselkä alkoi selvästi sunnuntain salitreenin aikana oireilla, minkä vuoksi vatsalihakset jäivät tekemättä. Lenkit ovat vielä kävelylenkkejä ja tavoitteena olisi pystyä kesän aikana oireettomasti juoksemaan ainakin 5 km lenkki!

 
Tämän viikon tavoitteena on pyöräillä kerran töihin ja takaisin (yht 20 km) Käydä 3xlenkillä ja 2 x salilla. Tällä viikolla pitäisi myös ostaa uusi pyöräilypuku, sillä vanhan pukuni öljysin syksyllä puutarhakalusteita öljytessä. Olen myös luvannut itselleni ostaa uudet salikengät, kunhan paino laskee muutaman kilon, mutta siitä lisää toiste.
 
Toivottavasti muuallakin paistaa aurinko ja pääsette nauttimaan siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti