sunnuntai 5. toukokuuta 2013

It's never too late

Mahtavaa alkanutta viikkoa. Toivottavasti teillä oli yhtä mukava viikonloppu kuin minulla! Saatiin valtavasti aikaiseksi, mutta pääasia oli, että sekä lauantaina, että sunnuntaina päästiin salille. Tähän kun vielä lasketaan vapun urheilut, niin olen reilusti plussan puolella.

Viikon liikuntasaldo

1 h lenkki
2 x sali kädet ja keskivartalo
1x sali alavartalo ja venyttely

Ei vielä paljon, mutta kyllä tästä eteenpäin mennään. Painoa en ole pitkään aikaan katsonut, sillä se on monesti masentanut minua, vaikka kuinka on ollut hyvä tsemppi ja loistava olo, niin paino on vain junnannut. Näinpä tällä hetkellä mittarini on oma olo ja toisinaan tapahtuvat mittanauhamittaukset.
Lähde

Tämä kuva oikeastaan iski minulle, kun olen monesti miettinyt, että vieläköhän sitä pääsee kunnolla kuntoon. Olen kuitenkin perheellinen, enkä ole enää mikään parikymppinenkään, joten joskus tuntuu, että onko mitään järkeä edes mennä salille ja lenkkipolulle. Itselle tavoitteeton urheilu on todella vaikeaa. Tällä hetkellä tietysti tätä liikuntaa helpottaa ja motivoi nämä välilevyvaivat, ne kun helpottavat liikunnalla ja etenkin lihasvoimaa parantamalla.


Readysteadyglow blogin Riika, on minusta vain erinomainen esikuva siitä kuinka elämäntapojen muuttaminen onnistuu. Hänellä ei toki ole perhettä, mutta on vasta viime vuosina innostunut aiheesta. Niinpä minäkin jatkan tätä projektia oikein hyvällä motivaatiolla! En varmasti ole yksin. 


Lähde

Taaksepäin kun katsoo, niin sitä on tultu jo aikamoinen harppaus eteenpäin. Jos ei liikunnan määrässä vielä, niin monessa muussa asiassa. Töissä tauotan töitä enemmän ja pidän taukojumppia. Mietin paljon tarkemmin, mitä syön ja kuinka paljon. Mietin myös enemmän lasten syömisiä. Mitään tiukkapipoista suhtautumista en ole ottanut, vaan pikkuhiljaa edetään kohti puhtaampia raaka-aineita ja terveellisempiä ateriakokonaisuuksia. Ennenkaikkea koitan pitää huolta myös itsestäni, enkä suostu ottamaan siitä huonoa omaatuntoa. Tässä suurena apuna on ollut mieheni, joka tähän on kannustanutkin. Hän ja lapset kyllä pärjäävät, vaikka välillä lähdenkin itsekseni liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti