maanantai 20. toukokuuta 2013

Tsemppi päällä

Tänään olikin taas tarkkaan aikataulutettu päivä. Töiden jälkeen piti saattaa esikoinen harkkamatkalle. Onneksi oli harkkakaverin äiti viemässä. Sitten oli nuoremman kouluun siunaus. On se vain aina yhtä koskettavaa, kun nuo lapset kasvaa. Meidän neiti kasvoikin hurjasti siunauksen aikana. En keksi muuta syytä siihen, miksi sitä oltiin niin reipasta tyttöä koko loppuilta :)

Kauppareissun jälkeen olikin viikon kohokohta, lenkkeily naapureiden kanssa. Sää oli mitä mainioin, seura mitä parhainta ja fiilis ihan huipussaan. Tätä rataa pitäisi vaan jaksaa. Viime viikon urheilut menivät lähes suunnitelmien mukaan. Pyöräiltyä en saanut/pystynyt.


Kuva weheartit

Viikon treenit
Ma 1h lenkki
Ti 20 min lenkki
Ke vapaa
To 30 min lenkki
Pe vapaa
La sali kädet, kyljet ja kevyet vatsat sekä 30 min lenkki
Su sali jalat, 25 min aerobista ja venyttely. 5 h puutarhatöitä :)

Selkä lähetti taas säteilykipua, joten lenkit jäivät lyhyeiksi ja vatsat kevyiksi. Malttia vielä tarvitaan, mutta en vaivu epätoivoon. Kyllä se selkäkin vielä oireettomaksi saadaan. Niin ja tiedättekö mitä? Puutarhassa kaivaminen on aikamoista vatsalihas- ja hauistreeniä. Nyt on paikat hellinä ja mieli virkeä. Jääkaapissa odottaa maittava, terveellinen lounas. Siis Loistavat olosuhteet jatkaa viikkoa eteenpäin.

Toivottavasti teilläkin on tsemppi päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti